5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Binanın dâhilinden süfliya dürüst inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Derece: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda hassas davranılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Mono blok gövde binası kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde iletmek olduğu bâtınin, olası olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem hileınmaktadır.

Sandık üzerindeki yangın kapısı fitil yuvasına tatminkâr güçlü birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page